- ایمیل : k1rezvani72@gmail.com
هر چه تکنولوژی پیشرفت میکند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا میکند. نخستین گزینهای که به ذهن کاربران رایانههای شخصی و سازمانها در مقوله امنیت اطلاعات میرسد، نصب نرمافزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و بهروزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قویترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.
نمونه این موضوع آلودهشدن گسترده سیستمهای سازمانی و شخصی در ایران به ویروس باجگیر در سال 2017 باوجود استفاده از نرمافزارهای امنیتی (آنتی ویروس)های معتبر و بهروز است. این نوع ویروس از حفرهای در سیستم عامل برای نفوذ استفاده میکند که تنها با بهروزرسانی ویندوز رفع میشود.
نباید از یاد برد که هر نرمافزار رایانه طبق منطق مشخصی بر اساس سیستم عاملی که روی آن نصب شده است، اجرا میشود و زمانی که سیستم عامل کاربر نواقص و ایرادهای امنیتی داشته باشد، نرمافزار امنیتی کاربرد چندانی ندارد.
افرادی که وقت و انرژی زیادی را صرف تولید فایلهای Crack و از بین بردن محدودیتهای نرمافزارها و سیستمهای عامل به طور رایگان میکنند، قطعاً با دلیل مشخص و حسابشدهای به این کار اقدام کردهاند.
دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایتهای مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایلهای محرمانه یا خصوصی بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید میکند.
در کشور ما که اکثر کاربران رایانههای شخصی، سازمانی و سرور ها از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند، متاسفانه به دلیل تحریمها، نبود امکانات برای تهیه نرمافزارهای اصل، نبود آگاهی از تفاوت نرمافزارهای اصلی با غیر اصلی و نبود زیرساخت فرهنگی برای پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی میتوان آن را با هزینهای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوزهای Crackشده و نسخههای غیراصلی استفاده کنند.
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید