- تلفن : 09120641964
- ایمیل : Karimiiiz373@gmail.com
مرحله اول درجه بندی و سورت نخود که توسط دستگاه بوجاری نخود انجام می شود.
مرحله دوم تفت نخود است، تا جایی که نخود دم کشیده شود.
مرحله سوم رطوبت دهی با دستگاه مخصوص از جنس مس است.
مرحله چهارم و مهمترین مرحله پوستگیری و پخت نهایی که توسط دستگاه پوست کن صورت می گیرد.
مرحله پنجم جدا سازی نخودچی درجه ۱ و ۲ لپه نخودچی و پوست نخودچی می باشد.
09120641964 مدیر فروش خانم کریمی
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید