- تلفن : 09192792899
- ایمیل : m.navidi1919@gmail.com
آرد کامل آردی میباشد که از تمامی اجزا دانه گندم تهیه شده است .
گندم دارای سه لایه بیرونی ،پوسته ولایه آلرون و مغز گندم (آندوسپروم) است و پوسته گندم 9 درصد، آلرون 8 درصد و آندوسپروم 80 درصد از وزن خشک گندم را به خود اختصاص داده و 3 درصد دیگر مربوط به جوانه گندم است که در طرفین طولی دانه گندم وجود میدارد
قسمت عمدهی پوستهی گندم سلولز یا فیبر است که علاوه بر وجود ویتامینهای گروه Bدارای 3 درصد مواد معدنی مثل آهن، روی، منیزیم و کلسیم است، اما 18 درصد ویتامینها و 9 درصد مواد لیپیدی(چرب) نهفته در ساختار گندم در لایه آلرون وجود دارد .
جوانه گندم نیز در ساختار خود دارای 36 درصد پروتئین و غنی از چربیها و ویتامینهای گروه B .
مواد معدنی و ویتامینهای موجود در این دو لایه در فرایند تولید آرد در کارخانه های آرداز بین رفته و تنها نشاسته که تاثیر زیادی در چاقی افراد دارد، باقی میماند..
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید